Glazen & monturen

Bril monturen

Glazen standaard ontspiegeld

Een bril afgestemd
op uw behoeften

Bij Vroom Optiek bieden we allerlei variaties in brillenglazen aan die perfect bij uw wensen en levensstijl passen. Doorgaans zijn de glazen standaard ontspiegeld. Zo kunt u bijvoorbeeld op een verantwoorde manier autorijden, uw pc-scherm goed zien en een boek moeiteloos lezen. We werken gewoonlijk met glazen van topmerken, waaronder HOYA.

Enkelvoudig of multifocaal

Krasbestendige & multifunctionele brillenglazen

U kunt op ons rekenen voor enkelvoudige glazen, maar ook voor multifocale glazen die verschillende sterktes combineren. Op die manier kunt u met één bril zowel moeiteloos veraf wegwijzers lezen als probleemloos van dichtbij een brochure inkijken.

We hebben glazen met een innovatieve toplaag die dunner, gladder en nóg sterker zijn. Daardoor hecht vuil zich minder snel en zijn ze een stuk makkelijker schoon te maken. Blauwfilters en zonneglazen met een extra beschermende coating behoren eveneens tot de opties.

brillen kiezen
glazen bril

In een stijl naar keuze

Goed zien én er goed uitzien dankzij een uniek montuur

Uw ideale bril al in gedachten of laat u zich graag inspireren door de vele mogelijkheden? Voor volwassenen beschikken we over wel 400 verschillende monturen, van eenvoudig en klassiek tot modern en expressief.

We kunnen u een hele reeks voordelige en minder bekende brillen aanraden. Wie liever gaat voor een van de bekendere merken, kan kiezen voor onder andere:

Wij voorzien voor ieder budget een stijlvolle optie, zodat u een bril heeft die prachtig bij uw gezicht en persoonlijkheid past. Zware of lichte materialen, van hout of hoorn tot titanium of koolstofvezels: wij hebben ze allemaal! Kom zeker langs om ons volledige assortiment aan merken en modellen te bekijken.

Interesse in een nieuwe bril?

Kom snel langs bij Vroom Optiek!

Samenwerkingen pakketpunt

We zijn geen pakketpunt meer voor DHL, DPD en Homerr; wel voor DHL Express. Wij danken u voor uw begrip.